Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Járművek

Autók:

A Grand Theft Auto 5-ben kapott helyet a GTA sorozat eddigi legtöbb járműve. Ennek megfelelően a személyautónak minősülő járművek száma is tetemes lett, ezeket szeretnénk bemutatni nektek ezen az oldalon kategóriákra bontva. A járművek alatt rövid ismertetőt is olvashattok róla, hogy melyik járművet-melyik internetes oldalon lehet megvenni, illetve minden járműhöz odaírtuk, hogy melyek azok az extra módosítások, melyek csak az adott gépnél vehetők igénybe. A könnyebb tájékozódás érdekében a kategóriák címét előre feltüntetjük, melyre kattintva azonnal a kívánt csoporthoz ugorhattok: Bővebben: http://gtagames.hu/gta5/autok/ . Bővebben: http://gtagames.hu/gta5/autok/ .

Motorok és biciklik:

A Grand Theft Auto 5-ben végre ismét visszatértek a sorozatba a biciklik, melyek rendkívüli módon színesítik a játékot. A sok bicikli mellett, természetesen a rengeteg motor is megmaradt, sőt, talán még több is van belőlük mint valaha. Ezeket hoztuk most el nektek, hogy részletes adatokkal prezentáljunk minden kétkerekű járgányt a GTA V-bő

Repülők:

A Grand Theft Auto 5-ben mint minden más járműnek, a helikoptereknek száma is alaposan megnőtt, sőt, hála az Istennek a GTA 4-es szünet után végre a repülőgépek is visszatértek a játékba. Megannyi szórakozás, remek irányíthatóság és eszméletlen élethűség jelzi a GTA sorozat 5. nagy epizódjának a repülőgép és helikopter listáját, melyek a következők találhatók Bővebben: http://gtagames.hu/gta5/repulogepek-helikopterek/ .
 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 6376
30 nap: 545
24 óra: 32